Viikonlopun aukioloajat! (vko 43)

Viikonlopun aukioloajat (vko 43):

Perjantai avoinna klo. 18-20

Perjantaisin ajetaan syysiltaan sopivassa valaistuksessa!

Lauantai avoinna klo. 12-16*

Sunnuntai avoinna klo. 12-15

*Yksityistilaisuudesta johtuva muutos aukioloajassa

HUOM! Jos sinulla on oma kypärä, sen käyttö kartinghallilla on erittäin suotavaa. Tullessasi hallille pese kädet ja/tai käytä käsidesiä. Desinfioimme hallin omat kypärät jokaisen asiakkaan jälkeen, ja kosketuspintoja useaan otteeseen päivän aikana. Jos sinulla on flunssan oireita tai tunnet muuten olosi sairaaksi, pysythän kotona. Näillä ohjeilla haluamme varmistaa asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallisen ympäristön. Kiitos!

Mahdollisista poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme kotisivuillamme tai Haukarting-facebookissa. Otathan sivut seurantaan!

Tervetuloa ajamaan!